Torbe za leto

Torbe za leto
22.07.2024.

Kreativni proces uvek čini da nas modni dizajneri svake treće sezone nagrade nekim nezaboravnim komadom, hitom ili torbom sa kojom se osećate potpuno svoje. Dizajnerska vizija ove sezone otvorila je put torbama koje prate savremeni ženski život, ali neki modni klasici su uvek tu, kao quiet luxury ili neverovatan uspeh prethodne sezone.

Ženske torbe od slamnatih cegera do onih najluksuznijih, sa ukrasnim kaišem ili modnom mašnom uvek unaprede svaki autfit i najkorisniji su aksesoar. Bilo da radi o pristupačnoj eleganciji ili torbi u torbi mogu značajno da promene vaš izgled i pošalju poruku sigurne žene. Ove godine odaberite neku od torbi iz kolekcije DDG Fashion i pošaljite novu poruku o sebi. Otkrijte i to da je u današnjoj modi lepota jednako udobnost pa tako u najlepše torbe sad bez problema može stati omiljena knjige, flašica vode ili peškir za plažu.

Širok spektar ženskih torbi ove godine pokazuje izuzetnu funkcionalnost. Savršena torba je zanimljiva, praktična, lepa i prati vaš stil, a svaka žena zna koliko je ona neophodan aksesoar, kako iz praktičnih razloga tako i kao savršen finalni dodir. (final touch)

Iz sezone u sezonu se menjaju forma, veličina, pa i materijali. Vratio se bambus, juta u kombinaciji sa pamukom, viskoza, ali i praktični poliester – a sve u funkciji savremenog života. Torbe svoje atraktivne izglede duguju veštim kombinovanjem sastava na jednom mestu, a to mogu biti vuna, akril, viskoza, metalna vlakna, pamuk i poliester. Nekada je teško izabrati pravu torbu, ali ne morate da brinete jer jedna torba sada može da se ponese uz svaki autfit. Ona može biti svih boja, formi i dezena. Pronađite torbu koja prati vaš modni ukus, navike ali i prilike. Komibinujte je sa svim autfitima bez straha – jer ove sezone sve što prati vaš stil je dozvoljeno.

Bilo kako bilo, torbe su ove godine poptuno „lude“. U izraženim nijansama funkcionalno pružaju alternativu tradicionalnoj crnoj. Nemojte igrati na sigurno, uparite novu tašnicu ili torbu sa dobrim papučama ili sandalama i ostavljajući jak utisak žene koja zna šta radi. Mnogo je ove godine više, torbe su izgubile stroge forme ali se i dalje lako prebacuju na rame.