Haljine za leto

Haljine za leto
18.07.2024.

Stilska modna scena konačno je prepuštena slobodnom izboru. Klasični i trendi komadi kako u novim materijalima, tako i u proverenom sastavu pamuk-viskoza, konačno su na sreću žena, stilizovani na ležeran, tačnije opušten način. Broj kombinacija je neograničen, iako se trendovi menjaju svake godine. Zato hajde da što pre zajedno zavirimo u novu kolekciju DDG Fashion-a i otkrijemo čime ćemo Vas sve obradovati ovog leta.

 

Kombinacija br. 1:

 

Haljina
Sandale

Torba

Lepršavo i udobno

 

Ovog leta boje se uklapaju bolje nego ikada, a sve je dozvoljeno i gotovo da nema ograničenja. Ova modna kombinacija šalje poruku da je udobnost iznad svega. Estetika leta konačno je dobila novu dimenziju udobnog i komotnog kroja. Ovo je kombinacija koja može da se nosi od jutra do večeri, pa čak i na posao. Sve može da joj se doda, bilo da je to dobra torbica ili platneni šešir, ali jedno je sigurno ravne sandale otvorenih prstiju su must have ove sezone.

 

Kombinacija br. 2:

 

Haljina
Sandale na štiklu
Mala torba
Papuče
Velika torba

Modni iskorak

 

Da li ste se nekada zapitali zašto je mala crna haljina neprolazna, zašto je žene od stila uvek  imaju u svom ormanu i zašto je ona uvek sjajna podloga za sve outfite? Kada se radi o prijatnosti, izbor materijala je od ključne važnosti, a viskoza to pruža. Bilo da je reč o odlasku na posao, večeru, plažu ili kafu sa drugaricom, neophodno je vas dobar kroj prati u korak. On pruža udobnost ali istovremeno ističe struk i naglašava figuru. Ako tome dodate  sandale sa elegantnim kaiševima i visokom štiklom to će dodatno uzdići ovu kombinaciju koja će poslati poruku – ženstvenost bez premca. Međutim za one opuštene dane i kupovinu, plažu ili druženje ista proverena haljina uz zelene papuče daće novi modni izraz jer je ove godine moda napravila iskorak i to u papučama uz veliku dominaciju boja. Na vama je da izaberete savršenu kombinaciju boja, a naš predlog je zeleno i sveže.

 

Kombinacija br. 3:

 

Haljina
Sandale
Papuče
Torba

Sve nijanse belog

 

Ovog leta možemo proglasiti dominaciju bele boje svim njenim nijansama. Prosto je prirodno da je bela košulja prerasla u haljinu ili tuniku i postala modna zapovest. Po prirodi stvari bela je uvek u funkciji, pogotovo kada se radi o modelu tunike koji je ne samo haljina već i kraći komad koji se može obući uz pantalone ili šorc. Sve je stvar izbora i prilike ali belo prosto traži detalje, pa je često kao slikarsko platno dobra podloga za iskazivanje prepoznatljivog stila. Nema te torbe koja ne pristaje beloj boji, a na vama je samo da odaberete – srebrni ili zlatni nakit kao dopuna jednostavnosti. Ako izaberete zlatne sandale sa manjom platformom vaš izgled biće savršen i opušten, a ako se odlučite za bež papuče na štiklu – šaljite poruku sexy i elegantno.  Ono što raduje je da se može nositi od jutra do večeri, na plaži ili u gradu, a uvek ostavlja utisak čistoće i prefinjenosti, finog minimalizma i dobrog ukusa.